099 централно управление (099 Central)

099 е названието на централното управление, но също така и името на елитна специална група, която включва полицаи, лекари и спасители, тренирани да се справят с всякакви ситуации.

В средата на елитна полицейска група се появяват страсти, срещи и недоразумения. Служителите са свикнали да живеят в опасност, да се противопоставят на рискови ситуации, но малко знаят за управлението на душата.

Томас е един истински борец за справедливост. Той се състезава с мотори и това е неговото убежище. Има голяма тайна около него, за която той дори не подозира: бил е отвлечен едва двегодишен по време на военния преврат в страната и даден за осиновяване. Неговата самоличност винаги е била загадка. Той живее с брат си. Обича тайно жената на брат си, Пато (Патрисия). Между двамата пламва невъзможна любов. Когато се запознава с Лаура, нов член на групата и мигновено се почувства привлечен от нея. В началото, тя се превръща в спасителен пояс, за да попречи на брат си да разкрие голямата му любов към Пато.

Франко, брат му, е тъмно и порочно същество. Преди е бил полицай, но се е пенсионирал по болест. Едва се е отървал от затвора. Женен е за Патрисия, която обича лудо. Ненавижда брат си Томас, защото е всичко, което той винаги е искал да бъде. И най-вече, защото Томас му е отнел любовта на родителите му, а сега и на съпругата му. Между тях застава Лаура, бивш член на група 22, която е способна на всичко, за да забрави Федерико Фалкон. Лаура се чувства силно привлечена от Томас, който в началото търси при нея начин да се отдалечи от снаха си, но скоро открива истинската любов.

В началото Лаура има особена връзка с Нико, началникът на групата. Същият, който я довежда в група 099, за да я отдалечи от група 22. Тя се чувства защитена и закрилена от Нико. Усеща, че с него може да се отдалечи от призрака на Федерико.

Източник: www.telenovelas.com.ar/