Нека Бог ти прости (Que te perdone Dios)

Алтернативно име: Que te perdone Dios... Yo no
Производство: 2015 г.
Компания: Televisa
Държава: Мексико
Режисьор:
Сценарист:

Рейтинг:  10.00  (2 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Версии на оригиналната история на Каридад Браво Адамс „Pecado mortal“:

Мексиканският филм „Pecado mortal“ от 1955 година.

Мексиканската теленовела „Pecado mortal“ от 1960 година.

Мексиканската теленовела „Abrazame muy fuerte“ от 2000 година.

Мексиканската теленовела „Que te perdone Dios“ от 2015 година.