Когато искам да плача, не плача (Cuando quiero llorar no lloro)

Интернационално име: When I want to cry, I don't cry
Алтернативно име: Los Victorinos
Производство: 1991 г.
Компании: Telemundo, RTI Colombia
Държава: Колумбия
Брой серии: 14
Режисьор:
Сценарист:

Рейтинг:  4.00  (3 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Заснет е римейк – колумбийската теленовела „Los Victorinos“ (2009 г.)