Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

Финалът

Ана Лусия слага край на лъжите на Ана Летисия и казва на Мариано, че тя е виновна – заповядала е да убият Марсело.

Операцията на Марсело е успешна и скоро той се възстановява напълно.

Мариано упреква Клаудия, че се е подиграла с него и никога не му е споменала, че е сестра на Валентин. Нерина защитава децата си и моли Мариано да уважава любовта на децата ѝ. Клаудия е обсебена от Мариано и му напомня, че благодарение на него е открил Ана Лусия и го  моли да потърси Ана Лаура в колибата на Факундо, защото няма никакво време за губене. Леонор ги отвежда до мястото.

Рамиро и Ана Лаура успяват да се избавят от въжетата, с които ги е вързал Валентин и се опитват да избягат от колибата. Валентин удря Рамиро и се опитва да го убие (да го удави), но Ана Лаура хваща пистолета и без да се замисля стреля, за да спаси живота на Рамиро.

Ана Летисия нарича Клаудия предателка и я уверява, че Мариано е само неин. Хваща я изненадващо и без никаква жалост я убива.

Иняки решава да предаде Ана Летисия, както тя е направила. Той разкрива пред Мариано, че племенницата му е убила Дженифър, освен това му показва записа, в който се обвинява, че е влюбена в него.

Ана Летисия притежава ключа, за да се спаси след всичко, което са ѝ причинили. Синът, който е родила от Марсело, се завръща в живота ѝ.

Не е нужно любовта да е идеална, само да е истинска. Ана Лусия показва уважението, което винаги е изпитвала към жената, която я е отгледала – Соледад. Дълбоко в душата си, тя ѝ прощава. Соледад открива спокойствието, от което винаги се е нуждаела и приема да излежи присъдата си в затвора.

...

Настъпва деня на сватбата на Ана Лаура и Рамиро. Всички в пансиона се подготвят за церемонията. Хулиета най-накрая е спечелила любовта на по-малкия си син Хавиер, който я спасява от улицата и я прибира да живее с него в пансиона, в който Ремедиос я посреща с отворени обятия.

Марсело има син. А това е идеалното оръжие в ръцете на Факундо. Той заплашва сина си, че ще нарани малкия, ако не прави това, което иска той.

Ана Лусия не устоява на любовта, която изпитва семейството ѝ към нея и решава да се събере с хората, които я обичат и които тя обича.

Синът на Ана Летисия се превръща в паспорт към свободата и веднъж завинаги да осъществи своето отмъщение. Пристига в дома на Ернестина, която обвинява, че никога не е отделяла достатъчно време, нито пък любов към нея. Обвинява се за смъртта на родителите си. Накрая, след като предизвиква инфаркт, оставя баба си да умре.

Марсело не допуска грешки и залага капан на Факундо, за да признае престъпленията си. Благодарение на един оперативен работник, Факундо е отведен в полицията от собствения си син. Факундо предлага на Марсело да избягат заедно, но Марсело не се поддава.

Ана Лусия и Ана Лаура са заплашени от Ана Летисия. Те правят опит да се договорят със сестра си, но напразно. За щастие, Мариано пристига, който е измамен от Ана Летисия и също така заплашен. Тя отвежда чичо си в стаята и го принуждава да свали дрехите си, ако иска да спаси сестрите ѝ. Напълно неадекватна, тя признава, че е убила Джина, Дженифър и Клаудия заради голямата любов, която изпитва към него. Споделя, че е извършила всичко, за да му е добре и да не го дели с никоя.

Ужасът, който преживяват Ана Лусия и Ана Лаура най-накрая свършва, но Ана Летисия успява да се измъкне и да отведе Мариано със себе си. Той предизвиква катастрофа, докато се опитва да попречи на Ана Летисия да го нарани. След катастрофата, Ана Летисия оставя с голям белег на лицето. Това е края на нейната красота. Мариано я вкарва в психиатрична клиника до края на живота ѝ.

Иняки е задържан от полицията и е обвинен за смъртта на Даниел.

Марсело най-накрая се събира със сина си...

Край!