Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

108 серия

Трите сестри се срещат!

Ана Летисия казва на Соледад, че Исидро е бил влюбен в Ана Лусия и двамата са имали много близки отношения. Без никакви сестрински чувства, тя ѝ показва каква е истинската Ана Лусия.

Валентин признава пред Марсело, че сам е потърсил Мариано, за да му помогне и да попречат на сватбата му с Джина. Валентин разказва как е отнел живота на Джина – не е можел да избегне отличната възможност да я убие без подозренията да паднат върху него.

Ана Лусия никога не е подозира, че ще преживее момента, през който преминава, заедно със сестра си Ана Лаура. Усеща, че може да е била малко груба с Ана Летисия. Решават да я потърсят в дома на баба им.

Ана Лусия моли всички в пансиона да приемат сестра ѝ Ана Лаура както са приели нея, когато е пристигнала. Ремедиос я приема и ѝ предлага да остане толкова време, от колкото има нужда. Валентин също я приветства и я уверява, че има приятел, на който може да разчита безусловно.

Марсело отвежда Валентин на едно спокойно място, за да поговори с него. Когато пристигат, го съветва да не прави грешки. Предупреждава го, че няма никакъв проблем да го убие на мига. Просто иска да разбере до къде е способен да стигне. Дава един пистолет, за да приключи с отмъщението си.

Ана Летисия е посетена от сестрите ѝ. Казва им, че само си губят времето и отказва да ги изслуша. Тя смята, че по много жесток начин са разбили сърцето ѝ.

Ана Летисия настоява, че Еваристо е измислил историята, че тя е искала да убие Марсело. Споделя, че тежко е преживяла смъртта на любовта на живота си, точно когато е открила, че очакват дете.

Ана Лусия потвърждава, че е влюбена в Марсело. Не я интересува какъв е и никога не я е лъгал, че не изпитва към нея нищо.