Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

107 серия

Най-накрая Ана Лусия, Ана Летисия и Ана Лаура се събират!

Марсело завежда Ана Лусия в дома на Мариано, за да поговори с Ана Лаура. Ана Летисия също пристига. Като научава, че сестрите ѝ са в стаята, тя не се бави и отива при тях. Най-накрая трите са заедно. Ана Лаура упреква Ана Летисия, че се е представяла за нея и ѝ е казала ужасни неща. Ана Лусия защитава Ана Лаура и не позволява на Ана Летисия да се държи зле с нея.

Рамиро се намира на отдалечено място, пред Валентин. Не обяснява какво става, защото е отчаян – не чувства краката си. Валентин се радва, че с Рамиро се намират в равнопоставено положение и преди да се ожени за Ана Лаура, той трябва да усети какво е да си с увреждания. Валентин разкрива пред Рамиро какво точно се е случило с Джина.

Марсело е убеден, че Ана Летисия е влюбена в Мариано и го предупреждава, че племенницата му има нужда от специализирана медицинска помощ. Съветва го да не се бави, а да я отведе незабавно в психиатрия.

Хавиер моли Иняки да поговорят за Хулиета, но той не приема и отказва да чуе и думичка за тази жена, която ги е изоставила. Благодарение на дневника, който Сандро му е дал, Хавиер е разкрил, че Хулиета е мислела за тях през цялото време. Хавиер упреква Иняки, че не му дал шанс да поговори с майка си и настоява да го заведе при нея.

Валерия посещава Ернестина, за да ѝ разкаже какво се е случило и кой е истинския виновник за измамата във Фондацията. Ернестина и Леонор не могат да повярват на историята, че бащата на Рамиро е виновника и след като е бил разкрит, се е самоубил. Освен това споделя, че се е запознала със Соледад и че тя всъщност не е лоша жена.