Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

106 серия

Валентин се изправя срещу Мариано!

Ана Лусия е объркана и позволява една целувка на Марсело. Не приема, че Доня Ремедиос го е помолила да остане да спи в пансиона, да я накара да усети любовта му и да спечели отново доверието ѝ.

Ана Лаура преминава през много труден момент и единственото, от което има нужда, е да наложи дистанция. Решението е взето и отива да живее в дома на Мариано. Ана Летисия реагира много зле като научава новината, защото се страхува, че сестра ѝ ще ѝ отнеме любовта на чичо ѝ.

Ана Летисия страда от това, че сестра ѝ е с Мариано и предупреждава Валентин, че плановете им не са се развили както са очаквали.

Рамиро упреква Марсело, че по негова вина е изгубил любовта на Ана Лаура, след като той не му е позволил да срещне любимата му с Ана Лусия. Рамиро не приема помощта на приятеля си и предпочита да се оправя с проблемите си сам.

Валентин посещава Ана Лаура в дома на Мариано. Той предизвиква Мариано да бъде откровен и да разкрие какъв е в действителност пред племенницата си.

Марсело предупреждава Ана Лусия, че сестра ѝ я мрази и причината, поради която е наредила да го убият, е била да му попречи тя да се появи и да открадне любовта и парите на семейството си. Той е убеден, че Ана Летисия няма да се спре, докато не я унищожи.

Ана Летисия посещава Иняки и му казва, че има шанса да ѝ покаже колко много държи на нея.

Валентин принуждава Мариано да признае пред Ана Лаура, че е бил любовник на Джина и също така, че е имал нещо общо със смъртта ѝ. Мариано признава, че Валентин е работел дълги години за него. На свой ред го обвинява, че е обсебен от мисълта да го съсипе, но няма да позволи да използва за целта племенницата му. Мариано го предупреждава, че ако отново се доближи до племенницата му, ще го убие със собствените си ръце.