Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

105 серия

Ана Лусия се запознава с истинския Марсело Салватера!

Ана Летисия се впечатлява като вижда как Иняки влиза през покрива в стаята си, насред буря и без да го види някой. Казва му да се пази, защото го търси Факундо и полицията е отвън. Със сълзи, Ана Летисия признава, че си е мислела, че никога повече няма да го види. Иняки я упреква, че не се е върнала, за да го потърси. Тя обяснява, че не е могла, защото Факундо я е принудил да си тръгне, а се е страхувала, че полицията ще я проследи, но това, което е искала е да го намери, имала е нужда да го види, да го усети и да види, че не са го наранили.

Марсело показва на Ана Лусия, че е премахнал татуировката, която го е свързвала с Ана Летисия.

Ана Лаура очаква нещо различно от Рамиро. Пита го дали това е неговия начин да обича, защото тя не е склонна да му позволи да се подиграва с нея. Моли го да напусне завинаги живота ѝ, защото не иска да го вижда след като е разкрила всичките му лъжи.

Марсело моли Ана Лусия да не вярва на всичко, което сестра ѝ ѝ казва. Също така, може да се довери на Сантяго, защото той е разкрил истината още от първия момент, в който я е видял.

Хавиер е отчаян, защото не може да открие Иняки. Отива да го търси в дома на Хулиета, но го посреща Сандро, който го моли да не я търси повече, защото тя се интересува само от парите. Предава му дневника на Хулиета, за да открие всички отговори, от които има нужда.

Ана Лаура критикува семейството си, че не са ѝ казали, че Ана Лусия е жива. Ана Летисия постъпва неразумно като споменава родството между баба им и Леонор. Това предизвиква избухването на Ана Лаура, която отново усеща, че е последната, която научава какво се случва в семейството, а това я кара да се чувства като глупачка.

Марсело моли Ана Лусия да му позволи да ѝ разкаже историята на истинския Марсело Салватера, а след това може да го съди; Сантяго е облагодетелстван и му завижда. Вече знае кой е и защо го смятат за убиец, може да види какво има в очите ѝ.