Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

104 серия

Марсело иска да убие Ана Летисия!

Ана Летисия търси Иняки в апартамента му. Заболява я това, че той не се е прибрал да спи и се убеждава, че Факундо го е убил.

Марсело си мисли, че съпругата му е ходила да търси любовника си, но Ана Летисия отрича да е прекарала нощта с него. Марсело заварва апартамента празен и доказва, че за първи път, Ана Летисия му е казала истината.

Мариано решава да отиде в затвора и да изпълни обещанието, което е дал на Ана Лусия. Соледад признава вината си пред Мариано и е наясно, че не заслужава прошка. Тя е готова да остане цял живот в затвора, ако в замяна запази любовта на дъщеря си. Соледад обяснява на Мариано, че любовта, с която е отгледала Ана Лусия е безценна в сравнение с Ана Лаура и Ана Летисия. Моли го да не се осмелява да я съди, след като той никога не е бил достатъчно добър баща за тях. Тя не се интересува от идеята да излезе от затвора, ако в замяна трябва да се откаже от Ана Лусия като своя дъщеря.

Чана е посетена от Ернестина, която я обвинява, че е шарлатанка и е прикривала жената, която е отвлякла внучката ѝ Ана Лусия. Ернестина е шокирана от разкритието, че Соледад е нейна сестра. Това означава, че Ана Лусия никога не е била далеч от истинското си семейство.

Марсело изпитва огромно желание да убие Ана Летисия за болката, която му е причинила след като са се оженили. Принуждава я да подпише развода, тъй като е изгубил прекалено много време, а тя е способна да изкара най-лошото от него. Ана Летисия отказва и му заявява, че никога няма да се раздели с него.

Валерия придружава Рамиро на опелото на баща му. Той се чувства засрамен, защото баща му е бил отговорен за всичко и ѝ предлага извинение.

Ана Летисия се възползва от това, че е в апартамента на Иняки, за да потърси записа, който е дала на Иняки, но не го намира.