Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

103 серия

Ана Лаура слага край на годежа си с Рамиро!

Мариано иска да навакса изгубеното с Ана Лусия време, но тя иска да стои далеч от това семейство. Марсело предлага дълго пътуване в Европа, но с условието Соледад да излезе от затвора.

Най-накрая, невинността на Валерия е доказана и скоро тя ще излезе от затвора. Тя се сбогува със Соледад и я уверява, че няма да я забрави. Обещава да поговори с когото е нужно, за да може и тя да излезе от затвора. Соледад е убедена, че е изгубила свободата си завинаги и ще трябва да живее занапред със хубавите си спомени.

Мариано не може да приеме това, което Соледад е направила с племенницата ѝ. Ана Лусия моли чичо си за помощ – тя иска Соледад да излезе от затвора. Ако не ѝ помогне, смята да се обърне за помощ към Виридиана.

Иняки и Ана Летисия се забъркват в огромен проблем. Не само Марсело научава, че са любовници, но също така са записани как се освобождават от тялото на Исидро. Иняки признава на Ана Летисия, че Марсело вече знае, че ще се оженят, веднага след като тя стане свободна жена.

Марибел иска да прави компания на Рамиро и да бъде до него в този толкова тежък за него момент. Признава му, че го обича и се осмелява да го целуне. Точно в този момент се появява Ана Лаура. Ана Лаура се ядосва и показва на Рамиро, че не може да си играе с нея. Марибел прави опит да се оправдае, но Ана Лаура не разбира. Тя слага край на годежа и връзката си с Рамиро. Според нея, няма какво да ѝ обяснява, нито пък нещо, което тя иска да чуе.

В болницата, Марсело се среща с Ана Лусия. Той се поддава на близостта им и се осмелява да я целуне. Ана Лусия му заявява, че не се интересува от връзка с него и най-добре би било да стои далеч от нея. Марсело споделя, че се чувства мъртъв от вътре, а Ана Лусия е успяла да постигне с една целувка това, което никой преди не е успял. Въпреки това, тя се сбогува със Сантяго и му казва, че ще го обича цял живот.

Орландо се опитва да изкара пари чрез шантаж от Иняки и му показва, че не е сам, Факундо стои зад всичко. Сега и той е запознат със тайните на Ана Летисия.