Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

102 серия

Ана Лусия не иска да живее заедно със семейството си!

Дългоочакваната среща между Ернестина и Ана Лусия не е това, което са очаквали. Ана Лусия разказва на баба си как е срещнал Сантяго и за объркването между нея и Ана Летисия. Ана Лусия няма желание да принадлежи на семейството на Ернестина. Само иска да е далеч, за да се опита да забрави какво се е случило със Сантяго и да направи опит да поправи вредата, която е нанесла на сестра си. Ернестина ѝ казва, че няма да ѝ позволи. Ана Лусия избягва от къщата.

С помощта на Валентин, Ана Летисия се представя на Ана Лусия, за да се срещне с Ана Лаура. Демонстрира, че не се интересува от семейството и заявява, че единственото нещо, от което наистина се интересува от новото си семейство, са парите, които ще наследи от родителите им. Тя няма нужда от нищо в живота си.

Виридиана посещава Соледад в затвора, за да разбере какво точно се е случило. Соледад приема, че е извършила престъпление, но винаги е приемала дъщеря си Ана Лусия като нещо красиво, което ѝ е изпратено от съдбата и е убедена, че е постъпила правилно.

Сантяго моли Родриго да издаде Факундо на властите и да си плати за всичко, което е извършил в миналото.

Рамиро не може да се примири с това, че баща му си е отнел живота пред него, а не е могъл да го предотврати. Не знае какво да прави с вината. Опитва се да говори с Ана Лаура, но тя не отговаря на обажданията му.

Ана Лаура упреква Леонор, че никога не са я вземали под внимание и са решили да изхвърлят на боклука всички нейни и на сестрите ѝ спомени. Няма намерение да ѝ прости, никога.