Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

101 серия

Родриго разкрива миналото на Факундо!

Соледад се опитва да избегне презрението на Ана Лусия и ѝ признава какво е означавала дъщеря ѝ София. Ана Лусия е толкова ядосана и не може да разбере как я е разделила от истинското ѝ семейство. И заради нейния егоизъм, тя не знае коя е в действителност.

Ана Летисия разкрива пред Мариано, че баба ѝ и Леонор са сестри. Вярва, че е много тежко да научи, че прислужницата е нейна леля.

Нерина съветва Ана Лусия да не съди Соледад и да се опита да ѝ прости, защото единственото, което е направила, е да ѝ даде живот, изпълнен с любов. Ана Лусия иска да помогне на Соледад да излезе от затвора или няма да се върне в семейство Алварес дел Кастийо.

Родриго е единствения човек, който може да разсее съмненията на Сантяго. Търси го, за да поговори с него за случилото се преди години с Факундо. Признава, че Алфредо и той са имали един и същи враг – Еваристо Гера. Родриго има неоправени сметки с Еваристо и Марсело е бил на път да разкрие организацията, за която Алфредо е работел и заради което живота на Марсело се е оказал в опасност. Родриго го е представил за мъртъв, за да го спаси от мъжете, които са го преследвали.

Рамиро открива парите, които са изчезнали от фондацията в ръцете на баща си. Той, обаче, отрича и лъже, че се е объркал и не смята да му дава никакви обяснения. Рамиро го предупреждава, че трябва да го издаде, няма да го прикрива. Едмундо решава да са самоубие пред сина си.

Мариано изпълнява обещанието си и завежда Ана Лусия при Ернестина.

Ана Летисия се преструва на Ана Лусия пред Ана Лаура, която също очаква голямата среща.