Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

Серия 100

Иняки е в ръцете на Орландо!

Ана Лусия научава какво се е случило с Ернестина и решава да я посети. Ана Летисия я посреща с добре дошла в дома ѝ, но я предупреждава, че баба ѝ е в деликатно положение, а вълнението и радостта от срещата може да ѝ навреди прекалено много. За това ѝ предлага да си тръгне веднага.

Хулиета прави много щедър подарък на Иняки. Става дума за луксозна кола. Този подарък много го зарадва. Когато влиза в дома си, тя е изненадана от Сандро, който ѝ заявява, че не може да продължи да живее с нея. Той е научил за синовете, които е изоставила и за семейството, което е зарязала заради лукса. Той я изгонва от къщата си завинаги.

Виридиана не одобрява начина, по който Ана Летисия показва своята ревност към Мариано.

Ана Лаура получава обаждане от Валентин. Той ѝ съобщава, че от полицията са задържали Валерия, след като бащата на Рамиро е повдигнал обвинения срещу нея. Сега тя е в затвора.

Орландо предава на Хавиер видео записа, на който се вижда как брат му Иняки се отървава от трупа на Исидро. В замяна, той иска голяма сума пари, иначе ще предаде доказателствата в полицията.

Ана Лусия посещава Соледад в затвора. Казва ѝ, че най-накрая може да я разбере, но не е съгласна с онова, което е извършила и не говори за лукса и парите. Ана Лусия се чувства като замсетител на София. Тя упреква Соледад, че никога не е изпитвала истинска майчина обич към нея.