Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

99 серия

Факундо слага край на живота на Еваристо!

Леонор е много изнервена заради припадъка на Ернестина и за срещата със Соледад в затвора. Въпреки че не е много убедена, тя се обажда на Ана Лаура, за да се върне от пътуването си колкото се може по-скоро и да бъде до баба си.

Валентин предупреждава Ана Летисия, че може да бъде много по-опасен от нея. Не бива да го омаловажава толкова, защото е способен да ѝ даде онова, което толкова много иска. Орландо се обажда на Ана Летисия и прави опит да продължи с изнудването. Ана Летисия му отвръща, че техният „бизнес“ е приключил, тъй като вече цялото семейство знае, че Ана Лусия е жива.

Мариано съобщава на Ана Летисия, че баба ѝ Ернестина вече знае, че Ана Лусия е жива. Ана Летисия настоява да отложат колкото се може срещата между тях, но Мариано е наясно, че това е най-очаквания момент и Ана Лусия трябва да се настани в дома им.

Еваристо признава на Факундо, че е много зле и не му е казал преди за болестта му, защото не е искал да го виждат слаб и да изгуби уважението на всички. Факундо смята, че той е опасност за всички и да даде ключа на Марсело е било най-лошото, което е можел да направи. А винаги му се е доверявал и той е бил неговия най-добър приятел. Въпреки това, той слага край на живота на Еваристо.

Ана Летисия открива, че Ернестина и Леонор са сестри, принадлежат на едно и също семейство и пристигането на Ана Лусия ще е най-добрия момент всички да научат, че са дъщери на един и същи баща.

Ана Лусия научава какво се е случило с Ернестина и решава да я посети, но я посреща Ана Летисия.