Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

98 серия

Ана Летисия и Ана Лусия се срещат отново!

Ана Летисия пристига в пансиона, където заварва Мариано с Ана Лусия. След двадесет години е настъпил момента да бъдат заедно. Ана Летисия е изненадана, защото никога не е вярвала, че ще види сестра си отново. Убедена е, че много скоро ще бъдат заедно и трите.

Предателството на Иняки към Сантяго става причина за скарване. Накрая си дават сметка, че е абсурдно да се бият за нещо такова. Сантяго моли Иняки да се грижи добре за Ана Летисия, защото тя е платила на един мъж, за да го убие. Сантяго обещава на Иняки да не се намесва във връзката му с Ана Летисия и го моли да не наранява Ана Лусия, защото тогава ще трябва да се пази не само от Сантяго, но и от Марсело.

Ана Летисия моли Ана Лусия да поговорят за Сантяго, защото има много неща, които трябва да си изясни. Ана Лусия потвърждава, че е приключила връзката си с него окончателно и въпреки че в началото е била малко объркана, знае, че Ана Летисия е голямата любов на Марсело. Връща ѝ халката.

Родриго потвърждава пред Ернестина, че Валерия е виновна за изчезването на пари във Фондацията и че вече си плаща за стореното.

Чана посещава Соледад в затвора. Пита я дали иска да потърси Ана Лусия, за да поговорят за семейството ѝ. Соледад не е много сигурна, че след всичко, което е извършила, тя е изгубила завинаги дъщеря си.