Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

96 серия

Арестуват Соледад!

Съмненията на Ана Лусия се изясняват. Сега тя знае защо Сантяго я е объркал и разбира, че в действителност той обича сестра ѝ Ана Летисия и че любовта, която е твърдял, че изпитва, не съществува.

Клаудия не може да разбере как може Валентин да живее при тези условия. Мисли си, че трябва да се премести да живее с майка им и ако иска да си върне любовта на Ана Лаура, решението може да е само Нерина.

Ана Летисия моли Леонор да изнесе вещите на Марсело, защото ще се развеждат. Факундо я чува и предлага на Ана Летисия да поговорят. В крайна сметка, тя открива, че Факундо е знаел за съществуването на сестра ѝ и е скрил от нея.

Ана Лусия открива кутията, която Соледад толкова ревностно пази. Оставила ѝ е бележка, с която я моли да ѝ прости за злото, което ѝ е причинила. Знае, че трябва да си плати за стореното и от страх ще изгуби любовта ѝ. Соледад винаги ще я носи в сърцето си.

Соледад се страхува, че полицията вече я издирва. Чана ѝ напомня, че стореното от нея е престъпление и рано или късно трябва да понесе последствията. Соледад търси Виридиана, за да се сбогуват и решава да напусне работата си при нея. Обаче преди да си тръгне, пристига полицията, за да я задържи за отвличането на Ана Лусия.

Сантяго подписва развода и казва на Мариано, че племенницата му Ана Лусия вече знае истината. Доня Ремедиос се опитва да защити Соледад и моли Ана Лусия да разбере майка си. Тя е твърда и показва болката от съзнаването, че Соледад я е използвала и знае, че никога не би могла да ѝ прости.