Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

95 серия

Марсело разкрива истината пред Ана Лусия

Соледад няма друг избор, Ана Лусия трябва да научи истината, колкото се може по-скоро. Чана съветва приятелката си, че е време да говори с нея, иначе някой друг може да я изпревари. Соледад се сбогува с Ана Лусия, все едно са заедно за последен път и я уверява, че я обича много.

Клаудия е доволна, че е казала на Мариано, че племенницата му е жива. Тя се надява да влезе в живота му, въпреки отхвърлянето на Мариано. Клаудия се опитва да го целуне, но в този момент се появява Виридиана, която изгубва доверието си в него.

Виридиана разговаря с Хулиета за това, което е видяла, как се е доверила в Мариано, но накрая той я е измамил и ѝ се подиграл.

Рамиро не иска Валентин да се приближава отново до Ана Лаура. Настоява да стои далеч от тях и да ги остави на мира. Ана Лаура обвинява Рамиро, че не разбира как се живее като инвалид. Отбелязва, че когато напада Валентин, все едно напада и нея.

Мариано моли адвоката си да започне със законовите стъпки, за да вкарат Соледад в затвора за отвличането на Ана Лусия.

Ана Летисия предава на Иняки видео записа с признанието за убийството на Дженифър.

Сантяго би дал живота си, за да бъдат нещата различни и не смята да лъжи повече. Започва да разяснява подозренията на Ана Лусия, но се появява Марсело Салватера, който ѝ разкрива истината, която е търсил и всички са крили. Ана Лусия има баба, и друга сестра, освен Ана Летисия; те са тризначки. Соледад не е това, за което я мисли, а е егоистка и жестока жена; Соледад я е откраднала, когато е била малка и я е отдалечила от истинското ѝ семейство. Ана Лусия е отчаяна, не разбира с кого е живяла през целия си живот...