Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

94 серия

Иняки притиска Ана Летисия да се оженят!

Ана Лусия е ядосана на Соледад, защото продължава да я залъгва и не успява да разбере защо чичо ѝ е много разгневен на Сантяго, а мълчанието разрушава живота ѝ. Сантяго уверява Мариано, че не иска да си играе с племенниците му. Мариано все още не вярва, че Марсело е изгубил паметта си. Сантяго усеща, че е заложник в живота на един мъж, когото не познава и ненавижда Марсело. Мариано е убеден, че накрая Ана Лусия ще остане наранена, когато научи, че е Сантяго е женен за собствената ѝ сестра. Той го моли да напусне живота на племенниците му. Мариано предпочита Сантяго да съобщи истината на Ана Лусия.

Еваристо се опитва да си спомни живота. Чана скрива какво се е случило с Ремедиос, за да го предпази, но той я чува и пита какво се е случило, но не не си спомня нищо.

Ана Летисия казва на Иняки, че чичо ѝ Мариано вече знае, че Ана Лусия е жива и е настоял да се разведе с Марсело. Това означава, че скоро може да бъде свободна жена и всички проблеми ще се разрешат. Иняки признава на Ана Летисия, че е приятел на сестра ѝ и че тя му вярва напълно. А това означава, че много лесно може да я контролира. Иняки не иска да чака повече и казва на Ана Летисия, че когато тя се разведе, иска да се омъжи за него. Също така я предупреждава, че може да бъде много жесток с нея, ако тя не изпълни думата си.

Соледад благодари на Нерина за това, че я е защитила пред Ана Лусия. Тя има нужда да спечели прошката на дъщеря си. Соледад се страхува, че семейството на Ана Лусия ще ѝ я отнеме. Нерина я уверява, че те са добри хора и няма защо да се притеснява.