Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

93 серия

Ремедиос е на крачка от смъртта!

Иняки не иска повече баща му да се меси в живота му, защото не мисли да стои далеч от Хулиета и също така, няма да престане да прави бизнес с нея.

Орландо прострелва Ремедиос, когато се опитва да убие Марсело и избягва от мястото. Ремедиос е тежко ранена. На прага на смъртта, Ремедиос казва на Марсело, че го обича също толкова силно, колкото и кръщелника си. Моли Ана Лусия да се бори за Сантяго, да не го изоставя, както тя е постъпвала през цялото време. Ремедиос е откарана в болница.

Ана Летисия си припомня момента, в който е видяла как сестра ѝ се е целувала със съпруга ѝ. Тя не иска да позволи на чичо си Мариано да я упреква, че е научила, че сестра ѝ е жива. Мариано обещава на Ана Летисия тя да е първата, която ще се види с Ана Лусия.

Чана потвърждава пред Соледад, че Еваристо е много болен. Соледад се страхува от това, че Мариано вече знае истината. Тя търси Еваристо, но той я моли да изчака следващия ден, защото на момента не може да ѝ помогне. Соледад си дава сметка, че е изгубена и няма човек, който може да ѝ помогне.

Ана Летисия моли Исидро да се срещнат отново. Той не разбира как така Ана Лусия се е превърнала в една жена с изтънчени вкусове и прекалено взискателна.

Сантяго се чувства виновен за това, което се е случило с Ремедиос. Той вярва, че е обречен да кара всички около него да страдат.

Ана Лусия не губи надежда да се събере със Сантяго. Тя обещава, че докато е жива, няма да престане да го обича. Пристига Мариано, за да попречи на Сантяго да докосне племенницата му.