Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

92 серия

Ана Лусия се запознава с чичо си Мариано!

Рамиро обяснява на Мариано, че за сега никой не знае, че Ана Лусия е жива, защото е била любовница на Марсело. Рамиро защитава приятеля си. Мариано не му вярва и вярва, че Ана Лусия знае всичко, дори и факта, че сестра ѝ е жива, но не е казала нищо, защото има причини да си мълчи. Рамиро моли Мариано за време, за да може Ана Лусия да научи, че има две сестри.

Хулиета се опитва да защити Иняки от Ана Летисия и се приближава до нея, за да настоява да стои далеч от сина ѝ. Ана Летисия не разбира, че друг е виновен за смъртта на Даниел. Иняки я предупреждава, че няма никакво право да се намесва във връзката му с Ана Летисия.

Сантяго умолява Ана Лусия да стои далеч от него, защото не иска да я излага на опасност. Ана Лусия го моли да не се отдалечава от нея, защото любовта е силата, от която има нужда, за да попречи на Марсело да се завърне.

Марибел чува как Орландо казва на Еваристо, че не може да издържи тежестта на съвестта си, защото той е виновен за смъртта на Даниел. Марибел заплашва да разкрие всичко, а Орландо я удря. Рамиро отново пристига на време, за да му попречи да продължи.

Мариано търси Соледад, за да ѝ поиска обяснение. Когато я открива, той ѝ казва, че заслужава да влезе в затвора, защото онова, което е причинила на семейството му, е много сериозно. Соледад го умолява да не ѝ отнема дъщеря и се опитва да му попречи да я види. В този момент пристига Ана Лусия и научава, че Мариано е брат на баща ѝ.

Иняки и Ана Летисия съчетават работата с удоволствието. Тя предлага да измамят Исидро, за да приберат парите му и моли Иняки да разучи къде е Ана Лусия. Ана Летисия признава на Иняки, че иска да види сестра си мъртва на всяка цена.