Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

91 серия

Мариано се среща с Ана Лусия!

Ана Лусия търси Доня Ремедиос и се възползва от това, че ѝ носи кафе, за да я разпита за съпругата на Сантяго. Ремедиос я моли да я разбере и че е по-добре да не таи надежда, защото не е възможно да има нещо общо със Сантяго. Най-добре за всички би било да стои далеч от него. Ана Лусия не разбира думите на Ремедиос и приема, че тя е против нея.

Ана Лаура решава да сложи край на съмненията на баба си Ернестина. Спомня си какво се е случило по време на катастрофата, при която са умрели родителите ѝ и тя е изгубила крака си. Признава, че кошмарите на Ана Летисия се дължат на това, че в действителност тя е причинила катастрофата.

Исидро обърква Ана Лусия с Ана Летисия и ѝ казва, че не е спирал да я търси, откакто са напуснали Сан Николас. Споделя, че винаги се е интересувал от нея и ако го приеме, той е готов да ѝ даде всичко.

Марибел претърпява инцидент по време на тренировките, но Рамиро пристига на време, за да ѝ помогне. Нерина ги вижда и погрешно разбира ситуацията. Тя вярва, че той се подиграва с Ана Лусия и настоява да се отдалечи от младата жена, за да може нейния син Валентин да бъде щастлив с нея.

Мариано пристига в пансиона и не може да повярва на това, което вижда. Той открива, че племенницата му Ана Лусия е жива. Рамиро обещава да разсее съмненията му и го отвежда настрани в опит да му обясни. Мариано, обаче, не му позволява и го упреква, че е знаел, че племенницата му е жива. Настоява да сложи край на страданията на семейството.

Ана Лаура моли Ана Летисия да ѝ обясни защо е казала на баба им, че тя е предизвикала катастрофата, при която са загинали родителите им. Ана Летисия се приема за виновна и обяснява, че е постъпила така, защото всички прощават на Ана Лусия, тъй като изпитват жал към нея. Ана Лаура се чувства безсилна, защото не знае как да помогне на сестра си.