Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

90 серия

Ана Лаура и Рамиро обявяват годежа си!

Ернестина приветства с добре дошла Ремедиос. Благодари ѝ за грижите и вниманието, които е дала на Марсело, докато се е възстановявал.

Соледад моли Ана Лусия да прекарат малко време заедно, но тя се прави, че не я чува и излиза. Чана притиска отново Соледад. Моли я да признае веднъж завинаги истината на дъщеря си.

Ана Летисия е много щастлива, че се е върнал Сантяго, защото в интерес на истината, тя се чувства много неудобно в компанията на Марсело. Ана Летисия иска да опознае Ремедиос и усеща, че тя е нещо като нейна свекърва. Но се притеснява, че ще направи нещо на Ана Лусия.

Ремедиос се свързва с Ана Лусия, за да ѝ съобщи, че е добре и че е със Сантяго. Ана Летисия я изненадва и я пита дали говори със сестра ѝ. Опитва се да я убеди да станат приятелки и ѝ казва, че всички обичат Сантяго и искат най-доброто за него. Ремедиос се опитва да защити Ана Лусия пред Ана Летисия, но не е нужно. Ана Летисия умолява Ремедиос да ѝ помогне да се види със сестра си поне за момент.

Мариано е много щастлив да види племенницата си на път да се сгоди за един добър мъж като Рамиро. Това е много важен ден за Ана Лаура и Рамиро. Пред Ернестина и Мариано, Рамиро иска позволението им да се ожени за Ана Лаура с обещанието да я направи много щастлива.

Соледад моли Ана Лусия за време, преди да ѝ разкрие цялата истина. Ана Лусия е решена да се изправи срещу съпругата на Сантяго и е наясно, че много скоро ще открие начин да я види. Пита се по какво ли си приличат, освен по името...