Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

89 серия

Марсело прави опит да убие Ремедиос!

Марибел съвсем случайно се оказва с Ана Лаура в един магазин за сватбени рокли. Тя иска приятелката ѝ Ана Лусия да я види, но не успяват да се върнат навреме.

Сега, след като Рамиро знае кой е убил Джина, той не губи време и отива при Мариано, за да настоява да му даде обяснение за случилото се. Мариано му обяснява, че Джина си е играла и с двамата в продължение на години, била е експерт в лъжите и двамата са били еднакво виновни, че са повярвали на една жена просто така. Мариано умолява Рамиро да не го обвинява. Той се разкайва за случилото се с Джина и приема, че е взел погрешни решения. Най-добре би било да забравят за всичко.

Хулиета се среща с Хавиер, другия си син, но Иняки не ѝ позволява да говори с него. Настоява да си тръгне незабавно. Хавиер пита брат си защо е приел пари от тази жена, а Иняки го излъгва, за да не разпитва повече.

Факундо отива при Ремедиос в пансиона, моли я да го придружи и чрез измама я убеждава да отидат да поговорят със Сантяго. Ремедиос приема и се качва в колата. Той я откарва до непознато и далечно място, където ги очаква Марсело Салватера, който иска да сложи край на живота ѝ. Ремедиос се опитва да достигне до душата на Сантяго, но напразно. Марсело иска да си върне живота, опитва да изкорени проблемите си и за това трябва да убие кръстницата на Сантяго. Марсело получава силно главоболие и тогава се появява Сантяго.

Ана Лаура е много развълнувана заради сватбата си. Ана Летисия се оплаква, че ще се чувства много самотна, когато напусне къщата.

Всичко е готово за официалното обявяване на годежа между Ана Лаура и Рамиро. Сантяго пристига с Ремедиос и я представя като най-важната жена в живота си.