Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

88 серия

Рамиро разкрива кой е убил Джина!

Ана Летисия си спомня момента, в който е сложила край на живота на Джина, както и за служилото се с Дженифър и си представя, че следващата ще е Виридиана.

Марсело признава на Рамиро, че той има нещо общо със смъртта на годеницата му, но всъщност, зад всичко стои Мариано. Разказва му как е бил изпратен да убие Джина.

Клаудия моли Нерина да я посети в апартамента ѝ, за да поговорят за Ана Лусия и заявява, че правилата ще ги поставя тя. Нерина умолява дъщеря си да не говорят в момента и Клаудия приема.

За Рамиро, да си отмъщава на Мариано няма никакъв смисъл. Той е наясно, че Валентин се опитва да направи точно това чрез Ана Лаура. Но това е толкова несправедливо.

Марсело предупреждава Ана Летисия, че няма да ѝ вярва никога повече. Също така ѝ казва, че е мислел за бебето, което са изгубили и че иска да си има дете.

Ана Лусия упреква Соледад, че е познавала Сантяго и я е излъгала. Соледад настоява да заминат някъде далеч, но Ана Лусия не вижда защо трябва да бягат и моли Соледад да не се приближава до нея, докато не е готова да ѝ разкаже цялата истина.

Ернестина научава, че сватбата на Ана Лаура ще бъде след шест месеца. Според нея, това е много малко време за подготовката на най-щастливи ден в живота на внучката ѝ. Ана Лаура е много благодарна на живота, че ще може да се омъжи за мъжа, когото обича. Тя ще се радва да сподели този ден с най-важните хора в живота ѝ, като включва и Ана Лусия в това число.

Ана Летисия признава, че се е държала зле пред Мариано и му се извинява. Той настоява тя да се извини на Виридиана и на нейната служителка, Соледад. Тя приема и успява да накара Мариано да се чувства горд с нея.