Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

87 серия

Мариано и Виридиана започват връзка!

Виридиана не може да крие повече чувствата си към Мариано и двамата си дават дума да направят всичко по силите си, за да потръгне връзката им. Мариано е много благодарен на Виридиана, че е приела да опита с него. Ана Летисия вярва, че Виридиана само се опитва да я раздели с чичо ѝ и упреква Мариано, че не е направил нищо, за да я защити. Заплашва го да разкрие пред Ана Лаура и Рамиро, че е бил любовник на Джина.

След неочакваната среща, Клаудия казва на Ана Лусия, че е много по-специална, отколкото може да си представи. Оставя ѝ данните си и я уверява, че скоро ще се видят отново, тъй като тя иска да говори с майка си. Нерина пристига, точно когато дъщеря ѝ си тръгва.

Нерина разговаря с Ана Лусия и споделя с нея, че се е срещнала с децата си, но това не е бил желание щастлив момент. Тя е усетила, че двамата продължават да я мразят и да ѝ се сърдят. Ана Лусия предлага да опита да убеди Валентин да ѝ даде един шанс.

Иняки пада в капана на Ана Летисия, която му казва, че се чувства много зле, защото е видяла Сантяго да се целува с Ана Лусия.

Валентин се притеснява от присъствието на Рамиро и за това го моли да не присъства на репетициите им за рецитала.

Мариано наистина иска да има сериозна връзка с Виридиана и ѝ разказва, че за него, Джина е била просто една авантюра, която е излязла от контрол. Той се разкайва, че е предал Дженифър и Рамиро.