Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

86 серия

Мариано се ядосва на Ана Летисия!

Виридиана не смята да толерира повече лошото поведение на Ана Летисия. За това, казва на Мариано, че смята да ѝ даде един урок.

Ана Летисия лъже Иняки като му казва, че мисли за нощта им заедно, но в действителност си представя, че е заедно с чичо си Мариано.

Валентин научава, че Рамиро е намерил дарител за фондацията, който ще позволи да се стабилизира финансово. А това означава, че няма да може да продължи с идеята за рецитала. Валентин отново се чувства жертва и си казва, че ще продължи да търси малки дарения.

Виридиана моли Ана Летисия да повтори пред чичо си всичко, което е казала за Клаудия Ривас.

Клаудия търси майка си в пансиона, но не я намира и решава да я изчака, докато се върне. Това, което не си е представяла е, че ще се срещне с Ана Лусия и ще я обърка с Ана Летисия.

Ана Летисия уверява Виридиана, че е разбрала погрешно думите ѝ. Мариано не позволява на племенницата си да меси в живота му и ѝ заявява, че е влюбен във Виридиана, както и че се нуждае от нея в живота си. Мариано е решен да бъде различен мъж заради нея. Двамата желаят да опитат какво ще излезе с тяхната връзка. И това се развива пред очите на Ана Летисия.