Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

85 серия

Ана Летисия се наслаждава на компанията на Сантяго!

Сантяго не понася до наричат Марсело. Ана Летисия не знае дали ще свикне с името, но приема. Тя е много притеснена за здравословното състояние на съпруга си и иска да научи какво става. Уверява го, че не е сам и заедно могат да се справят. Сантяго е изненадан от разбирането, което показва тя.

Рамиро иска да научи какво се е случило между Валентин и Мариано. Миналото има висока цена и Мариано не е готов да я плати, също така не може да позволи на Валентина да нарани племенницата му. Рамиро заплашва Мариано да отдалечи Ана Лаура от него. Мариано не издържа и нарушава мълчанието си. Разкрива, че той е виновен Валентин да е инвалид. Рамиро подозира, че има още нещо, което крие Мариано.

Валентин няма търпение да започнат репетициите за рецитала с Ана Лусия.

Леонор и Ернестина делят обща тайна. Двете са сестри и моментът е подходящ, за да разкрият това. Леонор не иска да става част от семейството, още по-малко – да ги приемат като сестри. Леонор се опитва да убеди Ернестина, че е време да се погрижи сама за себе си. Ернестина иска да потърси още един човек. Става дума за друга тяхна сестра – общо три са дъщерите на техните баща.

В Дансаире, Ана Лусия получава поздравления за прекрасното си представяне по време на репетицията. Орландо не присъства, защото изпълнява поръчката на Еваристо да следи Ана Летисия.

Ана Летисия е любопитна дали предпочита Сантяго или Марсело. Тя се наслаждава на компанията на Сантяго, с когото не иска да се раздели нито за миг. Изглежда, че я завладяват нови чувства. Той приема да изкара целия ден със съпругата си.

Ана Лаура убеждава Ана Летисия, че всеки в този живот има право на втори шанс и всичко, което иска, ще го постигне. Моли я да не се предава и продължи с опитите да се разбира със Сантяго, да им даде втори шанс като двойка. И въпреки всичко, това не е никак зле.

Сантяго споделя с Рамиро, че е бил много изненадан от реакцията на Ана Летисия и чувства, че ѝ се възхищава заради начина, по който разрешава проблемите. Рамиро трудно може да разбере промяната на Ана Летисия и моли приятеля си да не ѝ се доверява.

Иняки сключва много важна договорка с Хулиета. Той ще ѝ прави компания в замяна на пари. Виридиана ги заварва заедно и поздравява Иняки за добрината му да приеме да стане донор на орган за Даниел. Хулиета обяснява на Виридиана, че Иняки и Даниел са се мразели по вина на Ана Летисия.

Нерина се среща с Ернестина. Двете се наслаждават на таланта на Ана Лаура, докато свири на пиано.

Сантяго и Ана Летисия се срещат с Иняки в компанията. Иняки се изненадва да ги види заедно. Мариано се възползва от това, че той е с Факундо Салватера, за да съобщи на Ана Летисия, че е успял да убеди полицията да отворят отново случая за смъртта на Дженифър.