Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

84 серия

Соледад не иска да признае истината!

Ана Лусия умолява Соледад да ѝ разкаже цялата истина веднъж завинаги. Тя е жестока със Соледад. Не иска да я вижда, докато не е готова да ѝ признае истината.

Сантяго се признава за виновен пред Хулиета за това, че е убил сина ѝ Даниел. Той е готов да отговаря за извършеното, а Хулиета се заклева, че ще го вкара в затвора за убийство. Иняки решава да се договори с Хулиета.

От страх, Соледад не може да каже на Ана Лусия нито думичка и отказва да разкрие истината. Чана съветва приятелката си, че е настъпил момента да говори и че дъщеря ѝ така или иначе ще разбере всичко. Соледад моли Чана да разбере какво е казал Сантяго на Ана Лусия.

Исидро се извинява на Федерико за лошото си отношение към него. Като вижда колко се разкайва, той не се усъмнява и му предлага отново стаята.

Иняки съветва Хулиета много да внимава какво казва и дори да не си помисля да издаде приятеля му Сантяго. Заплашва я да разкрие всичко пред съпруга ѝ.

Рамиро намеква на баща си, че той също може да е извършил измамата във фондацията.

Ана Лаура моли Сантяго да поговорят за сестра ѝ Ана Лусия. Тя вече знае от Рамиро, че сестра ѝ е жива. Сантяго ѝ обяснява, че не говори с Марсело, защото има моменти, когато губи съзнание и не може да контролира живота си. Сантяго скрива от Ана Лаура, че има тумор.

Ана Летисия открива, че чичо ѝ очаква някого и не може да избегне представата, че става дума за жена.

Ана Лусия се обажда по телефона на Сантяго, но отговаря Ана Лаураи приема, че говори със съпругата на Сантяго. Моли я да се видят и да оправят нещата, но не довършва и прекъсва връзката.

Виридиана се среща с Мариано, но Ана Летисия им залага капан заедно с Клаудия.

Сантяго предлага на Ана Летисия да се опита да оправят щетите. Тя го моли да я заведе при сестра ѝ Ана Лусия. Сантяго не иска да продължава да наранява Ана Лусия и разказва на съпругата си как малката е оцеляла при катастрофата.