Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

83 серия

Сантяго се опитва да бъде откровен!\

Сантяго не може да се преструва повече и признава на Ана Лусия, че знае цялата истина и че Марсело не я е излъгал – има нещо, което трябва да научи за дъщерята на Соледад. Сантяго умолява Ана Лусия да не го намразва и я уверява, че не може да ѝ каже нищо повече. Той ѝ казва, че е говорил с майка ѝ в деня на катастрофата. Сантяго моли Ана Лусия да замине със Соледад някъде много далеч, преди Марсело да ги е наранил.

Рамиро упреква Чана, че се опитва да го отдалечи от истината. Тя се защитава и му напомня, че Соледад е нейна приятелка. За това, винаги ще е на нейна страна, никога няма да я предаде. Чана гледа на ръка на Рамиро и открива, че той е убил един мъж. Съветва го да се пази.

Соледад се страхува, че Марсело ще изпълни заплахите си и Ана Летисия ще ги нарани. Усеща, че нещо ще се случи и за това не опровергава Еваристо. Той вижда Соледад като своя дъщеря и е направил толкова много за нея, все едно наистина е негова дъщеря. Той повтаря, че нищо лошо няма да ѝ се случи, докато той е близо до нея.

Сантяго се среща с Чана, без да обяснява какво прави там.

Родриго разкрива голяма тайна пред Ернестина.

Клаудия изяснява нещата и се уговаря с Ана Летисия отново.

Еваристо предлага на Орландо да заеме мястото, което внукът му е оставил празно. С него може да постигне много и първото нещо, което прави, е да го наеме да следи Ана Летисия и да му съобщава за всичко, което се случва с Ана Летисия. Орландо не може да повярва колко много прилича тя на Ана Лусия. Това го очарова. Еваристо го предупреждава, че Ана Летисия не иска сестра ѝ да се появи.

Ана Лаура успокоява Валерия и я уверява, че всичко ще се оправи, след като Рамиро се е захванал със задачата да разкрие кой стои зад измамата във фондацията.

Марибел се е влюбила в Рамиро. Тя вярва, че той се е застъпил за нея, за да я защити от Орландо. Разкайва се, че е преследвала мъж, който не си струва.

Сантяго не понася да го наричат Марсело. Той е сигурен, че рано или късно ще трябва да се изправи пред Ана Летисия. Сантяго споделя с Рамиро, че не си спомня кой е Валентин. Рамиро му разказва за него и той успява да си спомни, че Валентин е искал да го убие.

Ана Лаура желае всичко да се нареди колкото се може по-скоро. Валентин ѝ казва, че не вярва много на Рамиро, защото може да се окаже, че положението е много по-сложно, отколкото си мислят.

Ремедиос страда заради товара, който носи. Тя не може да издържи да пази толкова много тайни. Тя решава да разкрие всичко, което знае. Соледад я моли да не го прави.

Ана Лусия дава на Соледад възможност да изясни всички лъжи. Иска да чуе истината, но Соледад не иска да говори.