Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

82 серия

Животът на Сантяго е в опасност!

Исидро иска да потърси Ана Лусия и Соледад. Той вярва, че ще има успех, защото сега има много пари.

Сантяго се извинява на кръстницата си за злото, което е извършил Марсело, докато той е спял. Ремедиос го подкрепя и му казва, че когато е ходил в пансиона, за да търси Ана Лусия, е разбил сърцето ѝ с начина, по който се е държал.

Рамиро открива, че човекът, който е извършил измамата във фондацията, е използвал компютъра на Валерия. Единственият, който е имал достъп до фондовете, е Валентин, но Ана Лаура дори не иска да си помисли, че той може да е извършил измамата. Ако парите не се появят, ще се наложи да закрият фондацията поради липса на ресурси.

Чана отново гледа на карти на Ана Лусия и вижда, че съдбата ще се погрижи да събере трите дами отново. Ана Лусия е объркана. Голямата любов между нея и Сантяго е много силна и тя трябва да се бори със съпругата му за любовта на живота си.

Сантяго си прави изследвания, от които става ясно, че има мозъчен тумор. Ремедиос смята, че точно за това се появява Марсело и колкото по-скоро отстранят тумора, толкова по-добре ще е за всички. Сантяго е наясно, че той или Марсело, един от двамата, ще трябва да умре.

Орландо се опитва да нарани Марибел, но Рамиро пристига точно навреме, за да му попречи. Марибел погрешно разбира постъпката на Рамиро.

Ремедиос моли Сантяго да остане да хапне с нея в пансиона и да се възползва от възможността да се види с Ана Лусия. Сантяго си умира да я види и приема да остане, но при условие, че никой няма да разбере, че туморът излага на опасност живота му. Когато се срещат, Ана Лусия разпознава в погледа му Сантяго.

Еваристо уверява Соледад, че няма за какво да се притеснява или страхува. Той самият е детектива, който Ернестина е наела. Споменава ѝ, че е съобщил на семейството, че Ана Лусия е мъртва.

Ана Лусия моли Сантяго да ѝ каже дали познава София. Но, обаче, не се осмелява да я излъжи отново.