Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

81 серия

Ана Летисия съблазнява Иняки!

Мариано вярва, че Ана Летисия лъже и моли семейството да се събере, за да обсъдят миналото. Ана Летисия казва на чичо си, че Марсело си е спомнил миналото и е допуснал неблагоразумието да разкрие грешките от миналото.

Между Мариано и Еваристо има висящ въпрос. Мариано не може да приеме, че Ана Лусия е мъртва.

Ана Лусия поставя три условия на Марсело. Две от тях са да бъде близо, за да може да контролира поведението му и да избегне предателство.

Марсело започва да изпитва силна болка в главата. Не издържа на болката и припада. Намира го Рамиро паднал на пода в стаята. Когато идва на себе си, той е Сантяго Гарсия, не помни нищо от онова, което се е случило с Марсело. Рамиро му разказва, че съпругата му го е заварила да се целува с Ана Лусия.

Ана Лаура не знае какво да мисли, но обещанието на Рамиро я успокоява. Уверява я, че са много близо до осъществяването на мечтата ѝ да се събере със сестра си Ана Лусия. Двамата се съгласяват за датата на сватбата, която ще е след шест месеца, а Ана Лусия ще е свидетел на съюза им.

Леонор признава пред Ана Летисия, че вече знае за проблемите, които има с Марсело.

Чана и Ремедиос са наясно, че Ана Лусия ще преживее истински шок, когато научи за трагедията в живота ѝ. Нерина моли Чана да поговори с приятелката си Соледад и да се опита да я убеди да разкрие истината пред Ана Лусия. Ремедиос получава обаждане от Сантяго.

Рамиро бърза да отведе Сантяго при лекар, за да се установи какво става с него. Сантяго отказва и настоява, че е по-важно да защитят Ана Лусия и да я предпазят от Ана Летисия.

Ана Летисия е готова да получи информация на всяка цена. Тя търси Иняки, за да го съблазни и да изкопчи от него нужната ѝ информация. Ана Летисия е убедена, че той знае много по въпроса, но той не ѝ казва нищо.

Сантяго моли Ремедиос да не се разделят, много му липсва.