Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

80 серия

Еваристо защитава Ана Лусия!

При поредното си замайване, Марсело наранява Ана Летисия и това е нещо, което не може да бъде простено. Ана Летисия е много слаба и успява отново да измами Марсело, който този път не вярва на нито една дума, която изрича съпругата му.

Иняки е посетен от двама мъже, които настоява да плати всичко, което дължи. Опитват се да си оправят сметките като вземат колата му.

Рамиро съобщава на Еваристо, че той също издирва Ана Лусия.

Мариано скрива от Ернестина, че Ана Летисия и Марсело имат проблеми.

Ана Летисия приема да плати на Еваристо за издирването на сестра ѝ. Тя убеждава Марсело, че Еваристо се подиграва със семейството им, защото единственото, което прави, е да им измъква пари. Ана Летисия прави ужасяващо разкритие пред Марсело: била е бременна, когато е научила за смъртта му.

Соледад нарича Марсело безмилостен, но Ремедиос защитава Сантяго.

Ана Летисия уверява Марсело, че единственият убиец е Еваристо Гера, той е убил бебето им. Марсело се заклева да накара Еваристо да си плати за всичко, което е извършил.

В Дансаире, Ана Лусия за пореден път показва пред всички, че е най-добрата.

Ана Летисия забранява на Марсело да говори за Ана Лусия пред семейството. Не е момента всички да научат, че сестра ѝ е жива и е много близко до тях.

Еваристо говори за София Ернандес и разкрива как е било потвърдено, че Ана Лусия е умряла като дете. Рамиро не може да скрие гнева си от това, което чува.

Ана Лаура страда много след като научава, че сестра ѝ Ана Лусия е мъртва. Рамиро уверява, че всичко, което Еваристо е казал, е чиста лъжа.