Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

79 серия

Ана Летисия губи здравия си разум!

В пансиона, Ремедиос моли Ана Лусия да не губи вярва, Сантяго няма да се остави на Марсело.

Ана Летисия е бясна и изгубва здравия си разум по вина на Ана Лусия, която ѝ е откраднала любовта на Марсело. Тя се заканва, че няма да ѝ позволи да ѝ открадне и любовта на Мариано.

Рамиро обещава на Валерия, че проблемите във фондацията много скоро ще се разрешат. Ана Лаура и той ѝ обещават да я държат в течение на нещата.

Голяма промяна е на път да се осъществи. Еваристо предупреждава Соледад, че трябва да е подготвена за това, което предстои. Уверява я, че не е сама и че може да разчита на подкрепата на голяма приятелка.

Рамиро предлага на Ана Лаура да помисли за датата на сватбата им. Това ще е най-щастливия ден в живота им и сестра ѝ Ана Лусия също ще присъства в църквата.

Ана Лусия моли Ремедиос да ѝ покаже кутията на майка ѝ, която пази. Соледад отказва.

Мариано решава да поговори много сериозно с Ана Летисия и я пита дали е виждала Клаудия, след коментара ѝ, че не я харесва.

Хулиета се разкайва, че се е държала зле с Иняки последния път, когато са се видели. Сега, когато се чувства самотна, умолява сина си да ѝ прости. Иняки не приема и настоява да излезе от офиса му. На свой ред и тя отказва, като в замяна му предлага много пари.