Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

78 серия

Ана Летисия вижда за първи път Ана Лусия!

Ана Летисия изненадва Соледад с една семейна снимка, но я моли да не пипа нищо. Докато пробва роклята си, Ана Летисия унижава Соледад и я критикува, че няма никакъв опит като шивачка.

Рамиро научава, че единственият свидетел на присвояване на средства във фондацията е Валентин и е сигурен, че той е виновника. Моли баща си да го остави да разреши проблема, да му се довери. От друга страна, Ана Лаура се притеснява какво ще се случи с децата във фондацията сега, когато нямат достатъчно средства.

Спомените за Джина измъчват Мариано. Той съживява момента, в който тя му е обещала да разруши напълно живота му и го заплашва да разкрие пред всички какъв е в действителност.

Докато Ана Летисия приключва с пробата на роклята, Соледад чува, че Ернестина има среща с детектива, който издирва Ана Лусия и че има вероятност много скоро да научат къде е тя.

Рамиро убеждава любимата си, че ще разрешат всичките си проблеми заедно и ще се съберат завинаги. Моли я да свали протезата си, а тя му признава, че се страхува, че след това няма да я обича такава каквато е.

Рамиро получава подозрително обаждане от жена, която му казва, че въпреки изминалите години, може би ще си спомни за нея. Моли го да я потърси в Хотел дел Боске.

Валентин, Рамиро и Мариано са жертви на един капан. И тримата са получили загадъчното обаждане с молба да отидат на едно и също място. Там откриват една мъртва жена, а смъртта ѝ много напомня на тази на Джина. Мариано настоява за обяснение.

Когато Ана Летисия отива на срещата с Марсело, открива, че той се целува със сестра ѝ Ана Лусия. Не може да повярва, че той е с нея... Марсело казва на Ана Лусия, че не иска да знае нищо за нея и я уверява, че Сантяго е мъртъв.

В хотела, Мариано и Валентин се карат за грешките, които са допуснали в миналото, за смъртта на Джина. Рамиро също моли Мариано да му обясни, но той го игнорира и се обажда в полицията.

Ана Летисия не може да повярва, че Марсело ѝ се е подиграл като е започнал връзка с Ана Лусия и му заявява, че го мрази. Марсело отбелязва, че тя би трябвало да е доволна, защото ѝ е помогнал да открие сестра си.