Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

77 серия

Ана Летисия иска да открие Ана Лусия!

Сантяго няма желание да продължи да живее заедно с Ана Летисия, защото колкото и да опитват, никога няма да е същото. Ана Летисия не иска да го пуска, но той е наясно, че няма смисъл да продължават по същия начин. Марсело трябва да му позволи да съществува.

Соледад предлага на Ана Лусия да напуснат града. Този път тя отказва и я моли, ако толкова иска да си тръгне, да замине сама. Соледад не иска да се отдалечава от нея и така вземат решението да останат.

Ана Летисия не може да позволи на Марсело да си тръгне просто така. Тя полага големи усилия, за да си го върне. В един момент, тя приема своята вина и моли Марсело да ѝ прости, както го е направил веднъж.

Ана Лаура признава на баба си, че Рамиро я е поканил на пътешествие. Ернестина не приема, че това е добър начин да се сдобрят, но приема, че Ана Лаура и Рамиро трябва да излизат заедно, да се забавляват и да се изправят веднъж завинаги пред живота. Кани го на вечеря, за да изгладят различията си.

Във фондацията има лоши новини. Пратката с апарати за рехабилитация са били отказани, заради отклоняване на средства.

Марсело споделя с Ернестина, че смята да разкрие кой е планирал катастрофата, при която са се опитали да го убият. Също така, той успява да си спомни, че познава Еваристо и иска да присъства на срещата, която организира за по-късно.

Ана Летисия открива, че сестра ѝ Ана Лусия е жива и този път тя иска сама да открие къде е любимата ѝ сестра.