Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

67 серия

Мариано настоява от Рамиро да му разкаже за Марсело!

Мариано научава, че Марсело е изгубил паметта си и не може да го повярва. Ана Летисия осъзнава, че новината е била голяма изненада за Мариано и както изглежда, тази новина му допада. Тя го пита какво крие и защо не му е изгодно Марсело да говори. Мариано избухва и настоява Ана Летисия да не говори глупости.

Валентин търси Марсело в болницата и му казва, че си го спомня много заплашителен, но сега, като гледа в болничното легло, му прилича на безобидно насекомо. Валентин отбелязва, че сигурно точно така той го вижда и се заклева да унищожи един по един хората, които са около него и които най-много обича в живота, независимо че няма нито пари, нито влияние като Марсело. Валентин изважда пистолет и му казва, че ще го върне в гроба, от който никога не е трябвало да излиза.

Мариано разпитва Рамиро дали е вярно това, че Марсело е изгубил паметта си или това е просто стратегия от негова страна, за да ги обърка още повече. Рамиро му отговаря, че не е никаква лъжа и че приятеля му наистина страда от амнезия.     Рамиро му разказва, че Марсело има откъслечни спомени, като например си спомня как е заплашвал Джина с пистолет, докато тя е писала писмото за Рамиро, а Мариано ги е наблюдавал.