Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

64 серия

Ана Лусия страда заради отсъствието на Сантяго!

Рамиро казва на Сантяго, че Ана Лусия е много притеснена за него и че се е наложило да скрие от нея къде е хоспитализиран. Като я познава добре, не се съмнява, че тя на мига би тръгнала, за да го види, а това означава, че има голяма вероятност да се сблъска със сестра си Ана Летисия и със семейството си. Освен това, Рамиро му разказва как по време на разговора му с Ана Лусия, Ана Летисия е взела от ръката му телефона и е започнала да обижда Ана Лусия, приемайки я за любовницата, която е откраднала съпруга ѝ.

Сантяго споделя с приятеля си, че се е опитал да се обади на Ана Лусия, но тя не му е отговорила и сигурно е постъпила така, защото вече знае, че е със съпругата си.

Иняки отвежда Ана Летисия в дома си и се опитва да я съблазни, но Ана Летисия го отблъсква. Иняки я притиска и ѝ заявява, че много добре знае нейната малка тайна. Съветва я да не се преструва, защото той е сигурен, че тя е виновна за смъртта на Дженифър.

Ана Летисия няма друг избор, освен да говори и се опитва да убеди Иняки, че става дума за инцидент – докато е говорила с Дженифър, тя е залитнала и е паднала. Иняки не ѝ вярва, защото ако ставаше дума за инцидент, тя би съобщила и би се опитала да ѝ помогне, а тя не го е направила.

Ана Летисия му отвръща, че е много жесток, защото е откраднал надеждата на Хулиета да спаси сина си и за това е решил да убие Даниел, защото не е понесъл мисълта брат му да живее с всичко, което му осигуряват.