Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

63 серия

Мариано е притеснен за Ана Летисия!

Ана Летисия се разплаква като научава, че Марсело няма желание да се бори за спасяването на брака им. Тя го моли поне да опитат и след това, ако нищо не стане, тя самата ще предприеме стъпки за развод.

Мариано е много притеснен за Ана Летисия, защото вярва, че завръщането на Марсело може да ѝ повлияе тежко и да ѝ донесе само болка. Въпреки това, Ернестина го моли да се отпусне и да изчака обяснението на Марсело. Мариано силно се съмнява, че ситуацията има добро обяснение, но няма друг избор, освен да изчака.

Ернестина казва на Мариано, че трябва да поговори много сериозно с Марсело, защото преди да го обявят за мъртъв, той ѝ е казал, че е открил нещо за Ана Лусия. Мариано я умолява да забрави за тази тема за момента и да приеме, че Ана Лусия е мъртва. Ернестина му показва гривната на Ана Лусия, след което Мариано остава напълно изненадан.

Ремедиос научава в коя болница е настанен Сантяго и отива да го види. Ана Лусия я вижда и се опитва да тръгне с нея, но Соледад настоява да не ходи никъде. Тя не иска да се изправи срещу семейството на Марсело, все пак тя е другата.