Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

61 серия

Сантяго претърпява тежка катастрофа!

Сантяго не може да понесе тежестта на чувството си за вина за смъртта на Даниел. Той решава да се предаде на властите, защото вярва, че е виновен. Факундо се опитва да го убеди да не го прави и го заплашва, че ако се предаде, той лично ще разкрие на Ана Лусия цялата истина за произхода ѝ. Сантяго се притеснява и моли баща си да слезе от таксито. След това попада в катастрофа с камион. Факундо се опитва да му помогне, но Сантяго остава в безсъзнание.

Един мъж решава да извика линейка и Сантяго е откаран по спешност в болницата. Факундо го моли да се бори, да не се отказва, но здравословното състояние на Сантяго е много деликатно и дори за момент изглежда все едно е умрял. Факундо изпада в криза и настоява парамедиците да направят нещо, за да спасят живота на сина му.

Ана Летисия продължава да пуска отровата си срещу Дженифър пред чичо си Мариано. Той не може да повярва, че Дженифър е била способна да помоли Ана Летисия да запази в тайна факта, че Сантяго е жив. Тя се оправдава като казва, че не е искала да бъде виновна за скарване между него и Дженифър и точно за това е решила да замълчи.

Ремедиос място не може да си намери от притеснение, защото Факундо настоява да отведе много далеч Сантяго и да изгради нов живот в друга държава. Тя знае, че това е сериозна заплаха за Сантяго и за нея. Ремедиос е напълно убедена, че Факундо ще я раздели със Сантяго, но Нерина я моли да се успокои и да се довери на Сантяго, който е станал нов човек и че Ана Лусия ще успее да предотврати заминаването му с голямата любов, която ги свързва.