Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

55 серия

Рамиро сваля маската на Ана Летисия!

Ана Летисия се кани да съобщи на семейството си новината за годежа си с Рамиро. В този момент получава телефонно обаждане. Като отговаря, не може да повярва, че чува Марсело, съпруга ѝ. Въпреки това, обаждането се осъществява от мобилния телефон на Даниел, любовника на Ана Летисия. Тя го пита дали го е убил. Той я моли да не задава въпроси, защото предателството от човека, когото най-много обича, болни най-силно. Той споделя с нея, че чувствата му към нея вече са минало и той е осъзнал, че може да обича и друга жена, дори повече, отколкото някога е обичал нея.

Сантяго казва на Ана Летисия, че няма да я отвлича повече и тя може да продължи с вечерята по повод годежа ѝ с Рамиро. Тя се чуди от къде ли знае това. Сантяго ѝ отговаря, че вече знае всичко, дори и случаите, в които е унижавала най-добрия му приятел. Предупреждава я да се подготви, защото Рамиро и Ана Лаура са ѝ заложили капан, за да покажат пред цялото семейство какви са истинските намерения на Ана Летисия.

Ана Летисия не може да повярва на това, което се случва и че цялото ѝ семейство е против нея. Тя се опитва да даде някакво обяснение за случващото се, но баба ѝ Ернестина е много ядосана, също като чичо ѝ Мариано, който не обръща никакво внимание на опитите на племенницата си. Ана Летисия се разплаква, а баба ѝ настоява да напусне дома ѝ.