Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

53 серия

Сантяго заплашва Орландо!

Леонор отива да търси бащата на Сантяго, за да му съобщи, че Марсело е жив. Той, обаче, не вярва и не иска да знае нищо за нея. Години наред, той е живял далеч от града в опит да превъзмогне смъртта на сина си.

Ана Лусия се среща с Орландо и той отново започва да прави опити да се сближи с нея, въпреки че Сантяго се е върнал. А и как да не се възползва от момента – двамата са затворени в неговата стая. Ана Лусия го моли да престане, но той настоява и отбелязва, че не може да се е въргаляла с него и да не му е предложила нищо. Ана Лусия му удря шамар и го оставя да си говори сам.

Сантяго сграбчва Орландо иззад гърба и го предупреждава да не притеснява отново Ана Лусия. Орландо го моли да се успокои и Сантяго му казва, че ако отново я притеснява, Марсело ще поеме контрол и ще го убие. Освен това го заплашва да разкрие пред Рамиро долните му игрички. Орландо няма друг изход, освен да приеме на сериозно думите му.

Ана Летисия признава на Ана Лаура, че докато е отсъствала, тя се е преоблякла като Ана Лаура и е разговаряла с Валентин. Така е открила, че той просто си играе с нея – Валентин я използва в своето отмъщение срещу чичо им Мариано.

Ана Лаура не може да повярва на това, което сестра ѝ говори и я изгонва от стаята си, но пада по стълбите и си наранява глезена. Ана Летисия само я наблюдава, без да направи опит да ѝ помогне.