Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

52 серия

Рамиро моли Соледад да бъде откровена с Ана Лусия!

Еваристо търси Чана и ѝ благодари, че му е служила през годините, през които Соледад и Ана Лусия са живели в селото. Той ѝ плаща за услугите и за това, че се е грижил за Соледад като че ли е негова дъщеря – за него, Соледад е точно това, негова дъщеря. Чана го уверява, че ѝ е било приятно и че е обикнала Соледад и Ана Лусия от мига, в който са пристигнали в Сан Николас. Само е обидена, че не ѝ е споменал, че Соледад се грижи за момиче, което не е нейна дъщеря. Еваристо се кани да си тръгва, а Чана го пита дали не иска да му приготви кафе, както е правили винаги до сега. Еваристо приема и Чана му гледа кафе. Тя вижда, че той е тежко болен. Тя го пита дали наистина е така, а той само се ограничава с коментара, че вече е на възраст.

Рамиро разговаря насаме със Соледад и признава, че не е имал и идея, че тя е „майката“ на Ана Летисия. Той напомня на Соледад, че Ана Лусия не е дъщерята, която е изгубила преди години. Моли я да ѝ позволи да си върне живота.

Иняки е пред пансиона и чака Рамиро да излезе. Пристига бащата на Иняки, за да си поговорят. Той го моли да остане малко при него, защото много му липсва. Иняки му отговаря, че не може, защото има работа и иска да сложи край на живота си с него, тъй като не иска да бъде палячо като баща си.

Тадео отбелязва, че с Иняки все пак не са толкова различни – под изисканите дрехи на Иняки се крие един палячо, който не зачита произхода си и се срамува от семейството си и това, което е. Това оставя Иняки без думи.