Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

51 серия

Ана Летисия приема годеж с Рамиро!

Ана Лусия е много развълнувана от завръщането на Сантяго в пансиона на Доня Ремедиос. Всички се включват в подготовката на празничната трапеза. Ремедиос съветва Ана Лусия да се научи да готви любимите ястия на Сантяго, за да може да му ги приготвя, когато се оженят. Соледад не приема много добре коментара на Ремедиос.

Ана Летисия е много доволна и споделя с Леонор, че Рамиро ѝ е предложил да станат годеници. Моли я да запази това в тайна, докато стане готова да разкрие тази новина пред цялото семейство. Леонор не е съгласна в тази връзка и веднага моли Ана Летисия да не го прави, защото ще причини голяма болка на сестра си и на самата себе си. Ана Летисия не ѝ обръща внимание и моли Леонор да не се меси в делата ѝ.

Леонор веднага отива да търси Рамиро, за да го помоли за обяснение. Тя много добре знае, че той е влюбен в Ана Лаура, а не в Ана Летисия. Като пристига в апартамента на Рамиро, Леонор вижда Сантяго/Марсело и не може да повярва, че той е жив.

Ана Лаура споделя с чичо си Мариано, че не е преставала да обича Рамиро. Чичо ѝ казва, че тя трябва да реши с кого ще бъде щастлива, дори това да е Рамиро, въпреки че му вярва. Ана Лаура признава, че се страхува и разкрива, че тя и Рамиро са заложили капан на Ана Летисия, за да се уверят дали ги е лъгала през цялото време и нарочно е очернила Рамиро пред семейството ѝ.