Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

47 серия

Мариано и Виридиана започват да се опознават!

Рамиро казва на Ана Летисия, че вече си е дал сметка, че наистина изпитва силно привличане към нея и я моли за възможност да се избави от това съмнение. Той иска да се увери дали двамата са един за друг. Ана Летисия, обаче, не му вярва и подозира, че той просто търси начин да накара Ана Лаура да ревнува. Рамиро настоява, че не е така и че просто иска да разбере какво наистина изпитва към нея.

Мариано кани Виридиана да излязат, но тя не приема Мариано да плаща сметката за храната и успява да го убеди да си поделят сметката. Мариано признава, че му е приятно, че вече не са врагове и че е поразен от нея, след като е имал напълно различно мнение за нея. Сега той приема, че тя е много красива и интелигентна жена и това много го е изненадало.

Ана Летисия обяснява на Рамиро, че има нужда да помисли върху предложението му след всичко случило се. Тя предлага да имат тайна връзка, но Рамиро не приема. Той иска всички да знаят, че излиза с Ана Летисия. Така може да покаже на Ана Лаура, че Ана Летисия винаги е лъгала по отношение на Рамиро.

Ана Лаура е напрегната, защото знае, че Ана Летисия е с Рамиро, а сестра ѝ я е излъгала, че е с Даниел. Ана Лаура се страхува, че Ана Летисия ще приеме предложението на Рамиро. Тя не може да повярва, че сестра ѝ е способна да се намеси във връзката ѝ с Рамиро. Валентин успокоява Ана Лаура и я моли да не се притеснява, защото сестра ѝ има право да подреди живота си и да се влюби отново.