Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

46 серия

Амбицията завладява Ана Летисия!

Сантяго си спомня, че е бил на крачка от развод с Ана Летисия, докато е бил Марсело. Той си припомня и думите на Рамиро, че не може да има доверие на Ана Летисия, защото той не знае каква е съпругата му и какви са истинските ѝ намерение спрямо него.

Ана Летисия уверява баба си Ернестина, че се връща в къщата, за да се грижи за нея. След това допълва, че чичо ѝ Мариано не е искал да я пусне, когато е поискала да се върне при баба си, докато истината е съвсем различна – именно чичо ѝ Мариано я е изгонил от дома си. Ана Летисия се възползва от момента, за да помоли баба си да ѝ подари обеците, които е мислела да даде на Дженифър в деня на сватбата. Това само показва, че тя е много амбициозна и се интересува много от материалните неща.

Иняки подозира, че Ана Летисия крие нещо и решава да потърси в офиса ѝ. Така той открива, че Ана Летисия е пътувала до Коста Параисо в същия ден, в който е умряла Дженифър и още същия ден се е върнала в Мексико. Иняки е убеден, че Ана Летисия има нещо общо със случилото се и планира да разследва, за да има нещо, с което да държи Ана Летисия в ръцете си.

Ернестина е с Ана Летисия и Валентин, който се представя за годеник на внучката ѝ. Тя си спомня как чичо ѝ Мариано я е помолил да се грижи за Ана Лаура, защото никой не знае какви са истинските намерения на Валентин.

Ана Летисия отива в един фризьорски салон и купува перука, която много прилича на косата на Ана Лаура.

Марсело си спомня за разговор със съпруга на Ремедиос, докато са били в едно такси, проследявайки Ана Летисия до един хотел, в който си е определила среща с Даниел. Той е открил, че го мами и е бил готов да убие и двамата.