Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

45 серия

Рамиро съобщава на Ана Лаура, че ще бъде годеник на Ана Летисия!

Марибел споделя с Ана Лусия, че винаги се е чувствала изместена от нея, тъй като винаги е имала всичко, което иска и когато поиска. Но ако успее да я измести, ще се почуства по-добре. Ана Лусия е разочарована от поведението ѝ, защото винаги ѝ се е възхищава и най-вече, защото я е приемала за добра приятелка и я е обичала много. Марибел се пречупва след тази демонстрация на обич от страна на Ана Лусия и я моли за извинение. Тя се оправдава с това, че никога не е вярвала, че Ана Лусия е искрена в изказа си на чувства, както е направила преди малко.

Рамиро казва на Ана Лаура, че не може да повярва, че продължава да излиза с Валентин и да се опитва да се влюби в него. Ана Лаура го моли да не продължава с тази тема, защото не смята да обсъжда това с него. Рамиро я предупреждава, че няма да се предаде и че не е готов да я изгуби по вина на Ана Летисия, която вече е успяла да я оплете в лъжите си, които ги разделят.

Ана Лаура защитава Ана Летисия пред Рамиро и го уверява, че сестра ѝ иска само най-доброто за нея. Рамиро предлага на Ана Лаура да стане годеник на Ана Летисия за по-малко от седмица и ако Ана Летисия приеме, това ще е доказателството, че тя е лъгала през цялото време и просто си е играла с нея и Рамиро.