Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

43 серия

Сантяго решава да забрави Ана Лусия!

Сантяго си спомня думите на Ана Летисия, че го обича и че е трябвало да погребе Марсело в деня, в който е умрял. Това силно обърква Сантяго, тъй като той не може да разбере коя обича в действителност – Ана Летисия или Ана Лусия. Сантяго решава, че не може да си играе с чувствата на Ана Лусия и също така не знае как да обясни случилото се. За това той вярва, че е най-добре никога повече да не се среща с Ана Лусия и да изчезне от живота ѝ завинаги.

Иняки отново се опитва да съблазни Ана Летисия в офиса, но тя му заявява, че никога не може да се случи нещо между двамата заради големите различния в социалните им положения. По-късно, Ана Летисия придружава чичо си Мариано на срещата му с Виридиана. За Ана Летисия, причината за срещата я отегчава, тя решава да потърси Иняки и занася вино в апартамента му. Когато решават да пийнат, Ана Лусия чука на вратата на апартамента на Иняки и го моли да я заведе при Сантяго. Иняки се опитва да прикрие Ана Лусия, за да не я види Ана Летисия, както и да не бъде забелязана от апартамента на Рамиро, където се намира Сантяго.

Рамиро разговаря със Сантяго и го моли за разрешение да поговори с Ана Лусия. Сантяго замълчава и в този момент прозвучава звънеца на вратата. Като отваря вратата на Иняки, вижда, че до него стои Ана Лусия. Рамиро не може да повярва на очите си.