Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

41 серия

Иняки и Даниел се карат заради Ана Летисия!

Семейство Алварес дел Кастийо присъстват на представлението на Дансаире. Нерина започва да пее и веднага, през лицето на Валентин преминава сянка. Той е седнал до Ернестина и едва успява да се прикрие, защото много добре знае кой пее в момента – неговата майка.

Нерина успява да осъществи визуален контакт с него и е на път да се откаже и да слезе от сцената, но все пак събира сили и довършва своето изпълнение.

Ана Лусия представя своето шоу и спечелва признанието на всички присъстващи за изпълнението ѝ. Тадео благодари на Ернестина, че лично присъства на представлението, което се е осъществило благодарение на нейната подкрепа в лицето на фондацията ѝ.

Соледад и Ремедиос си дават сметка, че семейство Алварес дел Кастийо присъстват на представлението и има опасност Ана Лусия да бъде разпозната и да открият, че тя не е мъртва.

Соледад побягва към гримьорните и търси Ана Лусия. Тя настоява да си тръгнат веднага от там. Младата жена не иска и си спечелва шамар от Соледад, която не приема нейното неподчинение.

Иняки отива с Ана Летисия в един нощен клуб. След няколко чашки, двамата започват да се целуват. Даниел усеща какво става и не може да контролира своята ревност. Той скача срещу Иняки. Ана Летисия избягва от мястото и оставя Иняки и Даниел да се бият по нейна вина.