Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

38 серия

Мариано се опитва да раздели Ана Лаура и Валентин!

Рамиро се опитва да успокои гнева на Сантяго, който все още не може да си спомни кой е и какво е правил в миналото си. Сантяго настоява, че може би е убиец и може би е най-лошия човек на света, след като е посегнал на живота на друг човек. Рамиро предполага, че може би той се е защитавал или е защитавал близък човек или го е извършил по някаква друга причина. Сантяго отказва да чуе неговите доводи.

Мариано кани Ана Лаура в един ресторант. Той ѝ казва, че е открил специално училище в чужбина, където тя може да учи и да продължи напред. Ана Лаура, обаче, не приема предложението на чичо си и му отговаря, че не иска да напуска Мексико. Ана Лаура подозира, че чичо ѝ е взел това решение заради Валентин, с когото не си допаднали и иска да го отдалечи от нея, защото няма пари и защото е инвалид.

Леонор е в стаята на Ана Летисия и намира паспорта ѝ. В този момент влиза Ана Летисия и изтегля документа от нея. Тя се страхува, че Леонор може да открие, че е пътувала до Коста Параисо в деня, в който е умряла Дженифър.