Трите лица на Ана (Tres veces Ana)

37 серия

Рамиро се среща отново с Марсело!

Рамиро предлага да закара Иняки на работа. В този момент, Сантяго пристига в сградата, в която живеят Рамиро и Иняки.

Рамиро не може да повярва на очите си. Излиза, че Еваристо е казвал истината и Марсело е жив. Иняки не разбира много добре какво се случва, но не може да повярва, че Сантяго, сега Марсело, е съпруг на Ана Летисия и освен това е милионер.

Сантяго не е много убеден и се съмнява в Рамиро. Той си спомня, че Еваристо му е казал, че Рамиро е неговият най-лош враг и че той е научил, че е жив и планира да го убие. Рамиро, обаче, е приятелски настроен и дори предлага на Марсело да се нанесе в апартамента му.

Мариано разговаря с Ана Летисия и я съветва да е прибере в дома на Ернестина, където да живее с баба си и сестра си. След целия кошмар, през който е преминрал, той е започнал да си мисли, че по някакъв начин е предизвикал смъртта на Дженифър. Ана Летисия на мита му опонира и му казва, че не мисли да го ставя сам и че не иска да си тръгва от там. Тя на всяка цена иска да живее с него.

Соледад е отчаяна, защото все още не са ѝ се обадили от бутика. Ремедиос я съветва, ако наистина толкова спешно има нужда от работа, да приеме предложението на Анибал и да позволи на Ана Лусия да работи с него и да изгради артистична кариера. Соледад е против тази идея, защото се страхува, че Ана Лусия може да стане известна и по този начин да бъде разпозната, а семейството ѝ би научило къде е тя.